De voordelen van BouWatch


Snelle levering en verplaatsing

Snelle levering en (ver)plaatsing

Last van inbraak of vernielingen op uw terrein? Bel vandaag nog met BouWatch en de volgende dag bent u beveiligd. Het systeem is namelijk binnen een uur operationeel. Verplaatsen gaat snel en eenvoudig met een kraan of heftruck dankzij het handige transportformaat. Allerlei kabels, en internetaansluitingen zijn niet nodig.

Slimme detectiesoftware

Slimme detectiesoftware

Dankzij slimme software kan de BouWatch camera ongewenste personen detecteren. Deze meldingen komen rechtstreeks bij u en/of een particuliere alarmcentrale (PAC) binnen. Doordat beelden vooraf beoordeeld kunnen worden (verificatie vooraf), voorkomt u dat valse alarmen onnodig opgevolgd worden.

Grote pakkans

Grote pakkans

Detecties worden direct doorgestuurd naar de meldkamer, waardoor gelijk gekeken kan worden wat er daadwerkelijk aan de hand is. Wanneer er daadwerkelijk een inbraak of vandalisme plaatsvindt, worden de beelden 1 op 1 doorgezet naar de Politiemeldkamer. Een snelle en effectieve opvolging is hierbij gegarandeerd. Dit zogenaamde LiveView-systeem heeft zijn effectiviteit inmiddels ruimschoots bewezen.

Besparen op uw project

Besparen

Diefstal en vandalisme kosten veel geld. Naast de directe schade, is vaak de gevolgschade een hoge kostenpost. Met BouWatch wordt dit voorkomen. Daarnaast kunt u in overleg met uw verzekeraar geld besparen op uw premie of eigen risico voor uw verzekering. BouWatch biedt tevens diverse milieubesparende oplossingen. Hierbij wordt onder andere bijgedragen aan de reductie van CO2.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk

Los van de genoemde beveiligingstoepassingen zijn er natuurlijk talloze andere toepassingen waarbij tijdelijke beveiliging een belangrijke rol speelt. Neem voor uw specifieke beveiligingswens gerust contact op met een van onze adviseurs om tot een passende oplossing te komen. BouWatch is gespecialiseerd in elke vorm van tijdelijke beveiliging, voor uitdagingen zowel binnen de bouw als daarbuiten.


Flexibel en uitbreidbaar

Flexibel en uitbreidbaar

BouWatch adviseert en verzorgt flexibele en uitbreidbare oplossingen zodat u per stadium van uw bouwproject voorzien bent van de juiste beveiliging.


Kiwa gecertificeerd

KIWA niveau 4 certificering

De kwaliteit van de gecertificeerde beveiligingsinstallaties op bouwplaatsen wordt gewaarborgd door Kiwa, een onafhankelijke organisatie. De kwaliteit wordt jaarlijks getoetst door zogeheten audits. Doordat BouWatch hieraan voldoet, is de klant verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product. C24, de toezichtcentrale van BouWatch, is eveneens Kiwa-gecertificeerd. Kortom, de kwaliteit in het gehele beveiligingsproces is gegarandeerd. Deze kwaliteitswaarborg geeft u als klant zekerheid, maar dit is niet het enige voordeel van de certificering. Een door BouWatch beveiligde bouwplaats kan u namelijk korting opleveren in het eigen risico en premie voor uw CAR-verzekering.


BouWatch: tijdelijke beveiliging
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen geleverd!
  • Meer dan 10.000 locaties beveiligd
  • Eigen gecertificeerde meldkamer & PAC
  • No cure, we pay!
Project uitgelicht
Beveiligen windmolenpark
Zij gingen u voor

Meer dan 30 bedrijven uit de CoBouw top 50 vertrouwen voor hun bouwplaatsbeveiling volledig op BouWatch. Ook voor de kleinere bouwers in o.a. de utiliteitsbouw, woningbouw, industrie en infra is onze oplossing uitermate geschikt.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?