alt

Dit is BouWatch

Wij nemen al jouw werk uit handen op het gebied van
tijdelijke beveiliging, veiligheid en compliance

We zijn te herkennen aan het groene licht op al die bouwplaatsen. Maar we doen meer dan dat: met onze oplossingen bewaken wij de voortgang van jouw project!

 

Als bedrijf wil je maar een ding: het bewaken van de voortgang van jouw project. Je hebt immers een project te realiseren dat op tijd én binnen budget af moet zijn. Dus je wilt dóór, zonder vertraging en gedoe door zaken als diefstal, fraude of vandalisme. Met de zekerheid dat de veiligheid van jouw collega’s op de locatie is gewaarborgd en met respect voor wet- en regelgeving. Alles bij elkaar een hele opgave? Niet als je kiest voor één partij met veel ervaring. Een partij die alles snel regelt en je alle zorgen uit handen neemt.

alt

Hoe maken wij het jou zo gemakkelijk mogelijk?

Bij ons werk je met één vast contactpersoon die alles direct en goed voor je regelt. Want voor ‘gedoe’ heb je geen tijd. Wie vandaag belt, ziet morgenavond al het bekende groene licht van beveiligingslampen over zijn project locatie schijnen. Onze mensen werken in alle regio’s waardoor zij bij tussentijdse vragen snel ter plaatse zijn. Verandert de situatie op jouw locatie, dan veranderen wij eenvoudig mee. Onze oplossingen zijn uitermate flexibel en we kunnen daardoor makkelijk op- en afschalen per bouw- en projectfase. En als BouWatch kiezen wij voor bewezen en gedegen technologie waarmee jij en je mensen graag werken. Want ook dat bepaalt de effectiviteit van een goede beveiligingsoplossing.

alt

Getrainde professionals geven je wat nodig is

Beveiligingstechnologie draait niet alleen om middelen, maar ook om mensen. Om specialisten die jouw branche kennen, naar je luisteren en je adviseren. Om monteurs die een goed uitgedacht plan snel voor je realiseren. Én om meldkamermedewerkers die zorgen voor een alerte en adequate opvolging van alarmmeldingen. Het is deze samenwerking van toegewijde vakmensen die ervoor zorgt, dat je je kunt richten op de zaken die de voortgang van jouw project veiligstellen. En de door ons ingezette techniek kan veranderen, maar onze slagvaardige mentaliteit niet; die is verankerd in onze bedrijfscultuur.

alt

KIWA niveau 4 certificering voor optimale kwaliteit en zekerheid

De kwaliteit van de gecertificeerde beveiligingsinstallaties op bouwplaatsen wordt gewaarborgd door KIWA, een onafhankelijke organisatie. De kwaliteit wordt jaarlijks getoetst door zogeheten audits. Doordat BouWatch hieraan voldoet, is de klant verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product. C24, de toezichtcentrale van BouWatch, is eveneens KIWA-gecertificeerd. Kortom, de kwaliteit in het gehele beveiligingsproces is gegarandeerd. Deze kwaliteitswaarborg geeft jou als klant zekerheid, maar dit is niet het enige voordeel van de certificering. Een door BouWatch beveiligde bouwplaats kan je namelijk korting opleveren in het eigen risico en premie voor jouw CAR-verzekering. Wij hechten grote waarde aan onze certificeringen, je kunt hier meer over lezen.

alt

Onze geschiedenis

De geschiedenis van BouWatch begint in het bedrijf Visser Assen in Nederland. De leverancier van inframaterieel, bouwplaatsinrichting en wegbebakening kreeg met grote regelmaat de vraag naar goede bouwplaatsbeveiliging. De producten die op dat moment op de markt verkrijgbaar waren, voldeden niet aan de vereisten van de klanten. Dat was aanleiding voor Visser Assen om een systeem te ontwikkelen voor het detecteren en signaleren van inbraak op bouwplaatsen door middel van cameramasten en slimme software.

De eerste camerasystemen werden in 2008 op verschillende bouwplaatsen in Nederland ingezet. Het project was zo succesvol dat de bedrijfstak verder bleef ontwikkelen en dat leidde in 2010 tot de oprichting van BouWatch: de specialist op het gebied van tijdelijke beveiliging. De groei van BouWatch zet door. Sinds 2016 heeft BouWatch de hele keten aan beveiligingsoplossingen zoals software, hardware, controlekamer en liveregistratie kunnen integreren. BouWatch is marktleider in Noordwest-Europa, met vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Engeland.

Dit maakt BouWatch uniek

Beveiliging, veiligheid en compliance onder één dak
Snelle service: vandaag besteld voor 16.00 uur, morgen beveiligd
Alle technologie in eigen huis ontwikkeld samen met onze klanten
24/7 controle vanuit onze eigen meldkamer en Politie Live View (PAC)
Grootste set aan certificeringen voor optimale zekerheidsgarantie