beveiligen zonder stroomvoorziening

JOUW VRAAGSTUK

Tijdelijke beveiliging van terreinen zonder stroomvoorziening

Optimaal bewaakt met zelfvoorzienende beveiligingsoplossingen

Het beveiligen van locaties zonder stroomvoorziening is voor BouWatch geen probleem. Daarvoor zijn bijvoorbeeld BouWatch Solar, Cube Solar en Omni erg geschikt.

Doeltreffende bewaking zonder stroom

Er zijn heel wat plaatsen waar geen stroomvoorziening aanwezig is, maar waar terreinbewaking wel gewenst is. Gelukkig heeft BouWatch daar oplossingen voor. Is er ter plaatse geen stroomvoorziening voor onze camera’s, dan zorgen wij zelf voor de stroom. Op die manier garanderen wij overal, stroombron aanwezig of niet, een doeltreffende tijdelijke bewaking.

Zelfvoorzienende bewakingssystemen

BouWatch biedt oplossingen met zelfvoorzienende bewakingssystemen op zonne-energie, zoals Solar. Deze systemen zijn voorzien van zonnepanelen, dus stroom-onafhankelijk. Wanneer je kiest voor dit systeem, heb je de keuze uit bewaking met standaard- of warmtebeeldcamera’s. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen uit gecombineerde oplossingen. Beveilig jij jouw bouwplaats liever met een ander bewakingssysteem, die wel een externe energiebron nodig heeft, dan zorgen wij voor stroom op locatie door de BouWatch Hybride Accu Pack in te zetten, die ter plaatse stroom opwekt. 

VOORDELEN

Zelfvoorzienende beveiligingsoplossingen

produCten

Passende producten bij deze vraag

BouWatch Solar
BouWatch Solar

Geen stroom en tóch 24/7 camerabewaking op je bouwplaats BouWatch Solar

BouWatch Cube Solar
BouWatch Cube Solar

Deze allround objectbeveiliger zit vól energie BouWatch Cube Solar

BouWatch Omni
BouWatch Omni

Voor bouwers die niet willen wachten, maar bouwen BouWatch Omni