alt

JOUW VRAAGSTUK

Tijdelijke beveiliging van terreinen met stroomvoorziening

Effectief detecteren en signaleren

Projecten met een korte looptijd worden effectief beveiligd met de tijdelijke beveiligingsoplossingen van BouWatch. Als er stroomvoorziening aanwezig is, dan zijn bijvoorbeeld BouWatch Greenlight en Thermal geschikte modellen.

Mobiele cameramasten en detectiesystemen

Diefstal of vandalisme is de nachtmerrie van iedere aannemer. De flexibele bewakingssystemen, zoals bouwplaatsbeveiliging met mobiele cameramasten en detectiesystemen die je bij BouWatch kunt huren, steken daar een stokje voor. De veiligheid van jouw project is tot de afronding verzekerd.

BouWatch Greenlight en Thermal

De BouWatch Greenlight is een model die vaak wordt ingezet. Boven op de cameramast bevinden zich groene lampen die een vooraf gedefinieerde zone met milieuvriendelijk groen licht belicht. Al van verre afstand is te zien dat het terrein beveiligd is. Als alternatief of aanvulling zijn er ook bewakingsoplossingen met warmtebeelden mogelijk zoals BouWatch Thermal. Met dit systeem beveilig je grote terreinen met minder camera’s. 

Semipermanente bewakingsoplossingen

Duurt de bewaking een jaar of langer? Dan raden wij onze semipermanente bewakingsoplossingen aan, want door te kiezen voor een vaste installatie zullen de kosten op termijn beduidend lager uitvallen dan bij andere oplossingen. Nadat wij jouw behoeften hebben geanalyseerd en een nauwkeurige planning van jouw bewakingsdoeleinden hebben uitgewerkt, zorgen wij ervoor dat projecten ook voor langere perioden efficiënt beveiligd zijn.

VOORDELEN

Beveiliging met stroomvoorziening

producten

Passende producten bij deze vraag

BouWatch Greenlight
BouWatch Greenlight

Optimale beveiliging door effectieve cameradetectie BouWatch Greenlight

BouWatch Thermal
BouWatch Thermal

Jouw XXL-bouwterrein verdient XXL-beveiliging BouWatch Thermal

BouWatch Flex
BouWatch Flex

De stille kracht achter jouw indoor beveiligingsconcept BouWatch Flex