Inspectie tijdelijke beveiliging binnenruimte

JOUW VRAAGSTUK

Tijdelijke beveiliging van de binnenruimte

Zicht houden op al dat waardevols in het gebouw of de keet

Een verlaten gebouw is aantrekkelijk voor onbevoegden door het idee dat er geen toezicht is. Zorg daarom dat er op jouw locatie wél toezicht is en voorkom diefstal en vandalisme.

Bewakingsoplossingen

Voorkom dat onbevoegden toegang krijgen tot jouw binnenruimtes. Of het nu de keet op het bouwterrein is, een leegstaand gebouw of een locatie die niet permanent bemand is, zoals kantoorruimtes, magazijnen of technische ruimtes. De BouWatch bewakingsoplossingen zijn overal toepasbaar.

BouWatch Flex bewakingssysteem

Het BouWatch Flex bewakingssysteem bestaat uit een centrale unit waaraan meerdere bewegingsmelders mét ingebouwde camera gekoppeld kunnen worden. Net als de andere BouWatch oplossingen is het Flex-systeem gekoppeld aan de centrale meldkamer. In geval van een melding wordt het beeld direct ter beoordeling naar de meldkamer verstuurd waarop vervolgens gepaste actie wordt ondernomen. 

Keetbeveiliging

De bouwkeet is ook een binnenruimte die je goed beveiligd wilt hebben tegen ongewenste bezoekers. Het verlies van bouwtekeningen, gereedschap en inboedel van de keet zorgt voor enorme vertraging en frustratie. In iedere fase van het bouwproject is keetbeveiliging van toepassing aangezien deze van begin tot eind op de bouwplaats aanwezig is.

De digitale deurklink: ook overdag jouw spullen goed beveiligd

Met onze digitale deurklinken vergrendel je op eenvoudige wijze je uitvoerderruimtes. Wij vervangen de bestaande deurklink door een exemplaar met ingebouwd toegangscontrolesysteem dat werkt op batterijen. Het bestaande slot en de sluitplaat kunnen gewoon blijven zitten en bedrading hoeft niet aangebracht te worden. Medewerkers krijgen toegang tot de ruimte met behulp van hun persoonlijke toegangsbadge.

Voordelen

Beveiliging van de binnenruimte

Producten

Passende producten bij deze vraag

BouWatch Flex
BouWatch Flex

De stille kracht achter jouw indoor beveiligingsconcept BouWatch Flex

BouWatch Digitale deurklink
BouWatch Digitale deurklink

Jouw spullen overdag ook veilig in de keet BouWatch Digitale deurklink

BouWatch TurnStile
BouWatch TurnStile

Een plug en play toegangssysteem met slimme app BouWatch TurnStile