Bouwplaats Check-in

Met Bouwplaats Check-in zorgt u voor inzicht in de keten en veiligheid op uw locatie. Uw arbeidskrachtenregistratie is altijd up-to-date en u hebt uw gehele inleenketen overzichtelijk in kaart. Efficiënt, veilig en met aantoonbare compliance! Dat getuigt van verantwoordelijk en goed werkgeverschap én minimaliseert uw risico op boetes. 

Slim, snel en goed geregeld 

Bouwplaats Check-in is een online systeem waarmee u uw  arbeidskrachtenregistratie eenvoudiger en efficiënter maakt. Op een gebruiksvriendelijke manier kunt u de identiteit, de arbeidsrelatie en de toegang van medewerkers op de bouwplaats registreren én controleren. Met de optionele module Safety Check-in regelt u ook de projectintroductie online. 

Slimme software voor eenvoudige digitale registratie 

Bouwplaats Check-in draait volledig op eigen software. We richten het online programma in naar uw projectspecificaties, zodat u er snel en efficiënt mee aan de slag kunt. Uiteraard krijgt u instructie op locatie door onze eigen instructeurs. Vervolgens kan het online registeren van uw arbeidskrachten beginnen. Gegevens, documenten en certificaten worden geverifieerd. Verder beschikt u met één druk op de knop over uitgebreide rapportagemogelijkheden zoals mandagenregisters, dagstaten en calamiteitenlijsten. 

Apparatuur voor efficiënte intake 

Om het intakeproces zo soepel mogelijk te laten verlopen ontvangt u een PC met toegang tot de software en een automatische ID-reader waarmee u gemakkelijk de echtheid van (buitenlandse) identiteitsbewijzen kunt controleren. Op een signpad kunnen handtekeningen worden geplaatst voor o.a. het poortformulier en het bouwplaatsreglement. 

Soepele projectintroductie met Safety Check-in 

Met de aanvullende module Safety Check-in verloopt uw projectintroductie en veiligheidsinstructie volledig online. Optioneel kan er een kennistest worden afgenomen om te waarborgen dat de instructies zijn begrepen. Met Safety Check-in bespaart u kostbare tijd op de bouwplaats en heeft u gegarandeerd alleen geïnstrueerde arbeidskrachten op uw locatie.

Zeker op de bouwplaats 

Registeren, controleren, rapporteren 

U wilt uw  arbeidskrachtenregistratie goed voor elkaar hebben, zonder dat het veel tijd en geld kost. Bovendien wilt u voldoen aan registratie volgens wet- en regelgeving – minstens zo belangrijk. Inzicht en controle op wie er op uw bouwplaats aanwezig is? Ook dat ziet u zeker zitten. Voor een volledig geïntegreerde oplossing waarmee u registreert, controleert en rapporteert, heeft BouWatch het online registratiesysteem Bouwplaats Check-in, in combinatie met onze BouWork Aanmeldzuil en/ of BouWork Tourniquet. We leveren een totaalpakket met een eigen online systeem, de benodigde apparatuur én zoveel ondersteuning en service als nodig. Zo creëert u heel eenvoudig een efficiënte, correcte en veilige werkomgeving. 

Efficiency 

U registreert, controleert en rapporteert eenvoudig online. Maximale zekerheid, minimale administratie. 

Compliancy 

U voldoet aan alle wettelijke verplichtingen (o.a. WKA, IA, WAV). Correcte registratie en controle, eenvoudig beheer. 

Safety 

U bent verzekerd van geautoriseerde en geïnstrueerde medewerkers, inzicht in aanwezigheid en controle op toegang. 

BouWatch: tijdelijke beveiliging
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen geleverd!
  • Meer dan 10.000 locaties beveiligd
  • Eigen gecertificeerde meldkamer & PAC
  • No cure, we pay!
Project uitgelicht
Beveiligen windmolenpark
Zij gingen u voor

Meer dan 30 bedrijven uit de CoBouw top 50 vertrouwen voor hun bouwplaatsbeveiling volledig op BouWatch. 
Ook voor de kleinere bouwers in o.a. de utiliteitsbouw, woningbouw, industrie en infra is onze oplossing uitermate geschikt.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?