BouWatch Standaard Solar

De BouWatch Standaard Solar beveiligt uw terrein op een CO2-neutrale wijze.

Op bouwplaatsen achteraf gelegen komt het regelmatig voor dat er (nog) geen stroomvoorzieningen zijn maar beveiliging al wel wenselijk is. Hier doet de BouWatch Standaard Solar dienst welke volledig standalone kan draaien op locatie. De BouWatch Standaard Solar beveiligt uw bouwterrein in dezelfde mate als de Standaard Green Light dat doet, echter dan zonder de behoefte aan een vaste stroomvoorziening. 

Tevens is er geen noodzaak tot verlichting omdat de Standaard Solar is uitgerust met een warmtebeeldcamera voor een uitstekende detectie van ongewenste activiteiten op uw terrein. De Standaard Solar draait op zonne-energie en combineert deze met een efficiënte brandstofcel op bio-methanol. Deze brandstofcel neemt de stroomvoorziening voor zijn rekening op het moment dat zonne-energie niet toereikend is. In de winter is hiervoor ongeveer 1 tank per maand nodig, in de zomer werkt de Standaard Solar circa 5 maanden op 2 tanks.

Productvoordelen:

  • Geen stroom nodig op locatie
  • Geen verlichting nodig op locatie door gebruik van een warmtebeeldcamera
  • CO2-neutrale oplossing de BouWatch Solar combineert zonne-energie met een milieuvriendelijke en efficiënte brandstofcel. De brandstofcel werkt op bio-methanol.

Toepassingen:

Beveiliging is maatwerk. Wij adviseren u dan ook graag bij de geschikte oplossing voor uw situatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Voordelen BouWatch

Bekijk meer informatie over onze voordelen.

BouWatch: tijdelijke beveiliging
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen geleverd!
  • Meer dan 10.000 locaties beveiligd
  • Eigen gecertificeerde meldkamer & PAC
  • No cure, we pay!
Project uitgelicht
Archeologisch onderzoek
Zij gingen u voor

Meer dan 30 bedrijven uit de CoBouw top 50 vertrouwen voor hun bouwplaatsbeveiling volledig op BouWatch. 
Ook voor de kleinere bouwers in o.a. de utiliteitsbouw, woningbouw, industrie en infra is onze oplossing uitermate geschikt.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?