Maatregelen en niveau

Beveiligingsniveau

Toelichting: Indien in de vaststelling van de risico‚Äôs blijkt dat er geen gebouwen op het terrein staat die als risicovol worden gekwalificeerd, kunnen alleen de randvoorwaarden volgens N3 en/of N4 ingevuld worden  

  • Doelstelling N1: Doel is detectie bij de binnenkomst in een beveiligde gebouw; 
  • Doelstelling N2: Doel is aanvullende detectie bij een aanval aan buitenzijde van het beveiligde gebouw;
  • Doelstelling N3: Doel is aanvullende detectie bij kritieke objecten op het beveiligde deel van het terrein;
  • Doelstelling N4: Doel is aanvullende detectie bij binnenkomst van het beveiligde terrein;

Toelichting Niveaus:

N1: Laag risico. De verwachting is dat een indringer of inbreker nauwelijks kennis heeft van inbraak- en overvalalarmsystemen (I&HAS). Heeft slechts de beschikking over een beperkt aantal eenvoudig verkrijgbare gereedschappen.

N2: Laag tot gemiddeld risico. De verwachting is dat een indringer of inbreker beperkte kennis heeft vaninbraak- en overvalalarmsystemen (I&HAS). Gebruikt daarnaast algemene gereedschappen en instrumenten,zoals bijvoorbeeld een multimeter.

N3: Gemiddeld tot hoog risico. De verwachting is dat een indringer of inbreker vertrouwd is met inbraak- enovervalalarmsystemen (I&HAS). Heeft tevens de beschikking over een uitgebreid arsenaal aangereedschappen en elektronische apparatuur.

N4: Hoog risico. Toe te passen wanneer veiligheid in elk proces de hoogste prioriteit moet hebben. Deverwachting is dat een indringer of inbreker de mogelijkheden en bronnen heeft om een inbraak of overvaltot in detail voor te bereiden en te plannen. Heeft de beschikking over een volledig arsenaal geavanceerdegereedschappen en apparatuur, bijvoorbeeld om onderdelen van installaties te vervangen.


BouWatch: tijdelijke beveiliging
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen geleverd!
  • Meer dan 10.000 locaties beveiligd
  • Eigen gecertificeerde meldkamer & PAC
  • No cure, we pay!
Project uitgelicht
Beveiligen windmolenpark
Zij gingen u voor

Meer dan 30 bedrijven uit de CoBouw top 50 vertrouwen voor hun bouwplaatsbeveiling volledig op BouWatch. Ook voor de kleinere bouwers in o.a. de utiliteitsbouw, woningbouw, industrie en infra is onze oplossing uitermate geschikt.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?