Bouw en utiliteit

BouWatch vindt zijn oorsprong in de bouwsector en is specialist in tijdelijke beveiliging van bouwplaatsen.

Zoals de naam Bouwatch al doet vermoeden zijn wij van oorsprong begonnen met het tijdelijk bewaken van bouwplaatsen. Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot de specialist op het gebied van tijdelijke beveiliging, toegangscontrole & aanwezigheidsregistratie op de bouwplaats. Naast bouwplaatsen zijn wij ook gespecialiseerd in de beveiliging van andere branches.

De voordelen van BouWatch:

  • Specialist in de bouw en utiliteit branche
  • Verlaag risico op diefstal en vandalisme
  • Slimme detectie, geen valse meldingen
  • Eenvoudig inzetbaar en verplaatsbaar

Verlaag risico op diefstal en vandalisme

Diefstal, vandalisme en ongewenste personen die uw bouwterrein betreden kunnen jaarlijks tientallen miljoenen euro’s schade veroorzaken. Er is niet alleen sprake van materiele schade in de vorm van gestolen goederen zoals gereedschap, bouwmaterialen, bouwmachines, koperkabels, Cv-ketels enz., maar ook immateriële schade in de vorm van een vertraagde of stilgelegde bouw, stijging van verzekeringspremies en in het ergste geval imagoschade voor u als aannemer, omdat u de reputatie krijgt zich niet aan de planning te kunnen houden.

Wacht daarom niet tot het te laat is, maar neem contact met ons op voordat uw bouwproject van start gaat. Door uw bouwplaats en dus ook uw kostbare materialen goed te laten beveiligen door BouWatch, kunt u een hoop ellende voorkomen.

Tijdelijke beveiliging op een bouwplaats

Optimaal voor de bouwplaats

De mobiele cameramasten van BouWatch zijn optimaal voorbereid op de ruwe omstandigheden op de bouwplaats. Het gewicht van meer dan een halve ton geeft de cameramasten stabiliteit en beschermt ze tegen beschadiging of gewelddadig kantelen. Als de cameramast moet worden verplaatst, bijvoorbeeld als gevolg van de normale voortgang van de bouw, kan deze eenvoudigweg met een kraan of vorkheftruck naar de gewenste positie gebracht worden.

Vrijblijvend advies of offerte aanvragen?

BouWatch heeft verschillende flexibele beveiligingsoplossingen geschikt voor bouwplaatsbeveiliging en keetbeveiliging. Wij kunnen u een voorstel op maat doen, volledig afgestemd op uw beveiligingswensen en het te bewaken bouwterrein.

Bent u op zoek naar tijdelijke beveiliging voor uw bouwplaats of utiliteit project? Vraag direct een offerte aan of laat ons u bellen. Voor 16:00 besteld, morgen al op locatie!

BouWatch: tijdelijke beveiliging
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen geleverd!
  • Meer dan 10.000 locaties beveiligd
  • Eigen gecertificeerde meldkamer & PAC
  • No cure, we pay!
Project uitgelicht
Beveiligen windmolenpark
Zij gingen u voor

Meer dan 30 bedrijven uit de CoBouw top 50 vertrouwen voor hun bouwplaatsbeveiling volledig op BouWatch. Ook voor de kleinere bouwers in o.a. de utiliteitsbouw, woningbouw, industrie en infra is onze oplossing uitermate geschikt.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?