alt

Maak kennis met: Dennis van Engelen

Tijdelijke beveiliging Projecten uitgelicht 29-09-2022

Vandaag maken we kennis met één van onze relaties, namelijk; Dennis van Engelen van bouwgroep Goesten uit Kerkdriel. Dennis heeft een behoorlijke carrière achter de rug als projectleider bij verschillende projecten en bedrijven. Momenteel vervult hij deze functie al drie jaar bij bouwgroep Goesten.

Elk project gepaard met een portie uitdagingen

Bouwgroep Goesten heeft aan een project van H&S Coldstores gewerkt waarbij een uitbreiding werd gemaakt van een koel -en – vrieshuis. Dit is niet zomaar een uitbreiding, maar een van maar liefst 11.000 vierkante meter! ‘’Het project verliep erg voorspoedig en is inmiddels afgerond’’, vertelt van Engelen. Toch gaat elk project altijd gepaard met een portie uitdagingen. Bij dit project was dat net zo. De grote uitdaging, zoals in heel de bouwwereld, is de levertijd van diverse onderdelen. De wachttijd van bepaalde bouwonderdelen kan behoorlijk oplopen. Ook het bouwen van een bouwtechnisch vrieshuis is een behoorlijke uitdaging. Hier komen veel lastige aspecten bij kijken, zoals bijvoorbeeld het leggen van vloerverwarming om vorst tegen te gaan.

Goede reputatie en een eerdere samenwerking

‘’Tijdens het project hebben er twee inbraken plaatsgevonden. Het ging hier vooral om koperdiefstal en ook de elektrakabels waren gewild onder de dieven. Verder zijn er nog meer andere producten van waarde meegenomen. Hoe meer ze pakken, hoe meer ze verdienen‘’, vertelt Dennis. Na deze twee inbraken was de maat vol en besloot bouwgroep Goesten een bouw beveiligingsbedrijf in te huren. De keuze voor welk beveiligingsbedrijf bouwgroep Goesten zou gaan voor tijdelijke beveiliging was geen lastige opgave: ze kozen voor BauWatch vanwege de reputatie en een eerdere samenwerking, die erg goed was bevallen. ’’

Prettige manier van samenwerking

BauWatch heeft ons inzicht gegeven in de oplossing die we kunnen toepassen op dit project, zodat we hier zonder al te veel vertragingen mee verder konden gaan. Vanaf het moment dat bouwgroep Goesten BauWatch heeft gecontacteerd, is er snel geschakeld met het plaatsen van de camera’s. ‘’Binnen 24 uur stonden de camera’s op het project en wanneer het project eindigt worden de camera’s ook opgehaald. Dit vinden wij een prettige manier van samenwerken.’’

Puur de BauWatch camera’s en spandoeken schrikken al af

Na het plaatsen van de camera’s zijn de inbraakpogingen niet gestopt, maar is het de inbrekers niet gelukt daadwerkelijk iets mee te nemen van de bouwplaats. ‘’Puur de BauWatch camera’s en de spandoeken aan de bouwhekken schrikken al af. Er zijn wel wat inbraakpogingen geweest, maar deze werden direct gedetecteerd en opgevolgd door BauWatch.’’ Op naar een project zonder verdere vertraging!

Lees ook

Persoonlijke alarmopvolging bij windmolenpark
Tijdelijke beveiliging
Bouwen aan skyline Rotterdam
Tijdelijke beveiliging
Projecten uitgelicht
Bouwen aan skyline Rotterdam

Bouwen aan skyline Rotterdam