alt

Vakantie voorbij - Laat jij hem staan?

Tijdelijke beveiliging Vraag het de beveiligingsexpert 28-12-2022

De laatste dagen van het jaar staan bomvol rituelen en tradities. Zo ook het kerstboom ritueel. Waar de ene boom van november tot februari in de huiskamer staat te shinen, gaat de andere boom nog voor de jaarwisseling in vlammen op. Voor onze klanten is er jaarlijks een vergelijkbaar ritueel; de cameramast. Tijdens de kerstvakantie zijn onze masten niet aan te slepen. Maar wanneer laat je de mast plaatsen en wanneer is deze beveiliging niet meer nodig?

Beveilig tijdens de donkere dagen

Voor onze klanten is volkomen logisch dat er in de kerstvakantie een cameramast op de bouwplaats staat. Er is immers niemand aanwezig terwijl je niet alle waardevolle materialen veilig kunt opbergen. Daarnaast zijn de risico’s groot doordat dit de kortste dagen van het jaar zijn en vandalen graag ongezien hun werk doen. 

Waar de meeste mensen vlak na de jaarwisseling de kerstboom wegdoen, adviseren wij de cameramast nog even te laten staan. Zo worden je spullen goed beschermt tijdens de donkere dagen. Naast beveiliging met onze masten kun je overigens ook zelf maatregelen treffen om je eigendommen te bewaken. Hiervoor hebben wij 5 tips op een rijtje gezet. 

Nog even laten staan?

Wil je jouw mast langer laten staan? Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.