alt

Hoe werkt tijdelijke beveiliging?

Tijdelijke beveiliging Vraag het de beveiligingsexpert 14-12-2021

Ben je getroffen door een inbraak of vandalisme? Of begin je net aan een project en wil je je beveiliging goed op orde hebben? Tijdelijke beveiliging kan jou helpen de voortgang van je project te bewaken. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk?

Na de beveiligingscheck wordt bepaald hoeveel en waar cameramasten nodig zijn. Vervolgens worden deze masten naar jouw terrein gebracht en ter plekke geĂŻnstalleerd. Daarna zijn de camera’s direct actief. Het enige wat jij als uitvoerder dan nog hoeft te doen, is aangeven wanneer je bouwplaats sluit en weer opengaat. De camera’s kijken namelijk alleen mee op de momenten dat het Ă©cht nodig is.

Onze getrainde centralisten houden jouw project in de gaten op het moment dat het terrein gesloten is. Onze camera’s sturen bij verdachte situaties een alarm naar de meldkamer. Daar beoordelen onze centralisten of de melding gerechtvaardigd is, of dat de camera bijvoorbeeld een kat heeft gedetecteerd.

In geval van een gerechtvaardigd alarm nemen centralisten onmiddellijk actie door contact op te nemen met de politie of de door de klant aangeduide veiligheidsdienst. Het is vervolgens aan hen om de onbevoegden van jouw terrein te verwijderen, al zullen onze centralisten, waar nodig, altijd helpen bij een arrestatie door via de camera’s mee te kijken. Tot slot overhandigt men opnames van strafbare feiten aan de politie met het oog op strafvervolging.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over tijdelijke beveiliging ontvangen? We helpen je graag verder met advies op maat.

Neem contact op

Relevante producten

BauWatch GreenLight
BauWatch GreenLight

Optimale beveiliging door effectieve cameradetectie BauWatch GreenLight

BauWatch Thermal
BauWatch Thermal

Jouw XXL-bouwterrein verdient XXL-beveiliging BauWatch Thermal

BauWatch TurnStile
BauWatch TurnStile

Een plug en play toegangssysteem met slimme app BauWatch TurnStile

Lees ook

5 beveiligingstips voor jouw bouw tijdens de donkere dagen
Tijdelijke beveiliging
Hoe bouwplaatsbeveiliging je korting op je verzekering kan opleveren
Tijdelijke beveiliging
Beveiliging voor Pontsteiger Amsterdam
Tijdelijke beveiliging