alt

Hoe gaat een beveiligingscheck in zijn werk?

Tijdelijke beveiliging Vraag het de beveiligingsexpert 11-01-2022

Een beveiligingscheck helpt je jouw terrein of object zo optimaal mogelijk te beveiligen. Jij weet namelijk wat je wil beveiligen, onze adviseurs weten hoe je dat het beste doet. Hoe gaat zo'n beveiligingscheck precies in zijn werk?

Na een aanvraag voor een beveiligingscheck komt een van onze adviseurs zo snel mogelijk naar je toe. Eenmaal op locatie gaat de adviseur in gesprek. Wat wil je precies bereiken met de beveiliging en waar moet de focus naartoe? Wil je een heel terrein beveiligen, of wil je maar één object in de gaten laten houden? Zo wordt samen het beveiligingsvraagstuk in kaart gebracht. Het is daarom handig om een tekening van het eindresultaat van het project bij de hand te hebben. Zo kan de adviseur rekening houden met obstakels die zich in de toekomst zullen voordoen, zoals eventuele veranderingen op de bouw. 

Verkennen van het terrein

Vervolgens verkent de adviseur het terrein of object. De beveiligingsvraag wordt dan nog scherper. De adviseur kijkt tijdens de verkenning wat er precies nodig is om het vraagstuk op te lossen. Er wordt onder andere gelet op de hoeveelheid obstakels op het terrein. Maar ook kijkt men hoe de toegangswegen lopen en wat er al gedaan is aan beveiliging op en rondom het object of terrein, zoals bijvoorbeeld een hekwerk. Tijdens de check zal de adviseur uitleggen hoe tijdelijke beveiliging precies in zijn werk gaat en zal hij toelichten welke camera’s geschikt kunnen zijn voor jouw situatie. Zo kun je meekijken hoe onze adviseur tot bepaalde adviezen komt.

Advies 

Na de check noteert de adviseur de bevindingen en stelt hij/zij een of meerdere adviezen en offertes op. Dit gebeurt in overleg, en met uitleg. Zo weet je altijd wat je bij welk advies kan verwachten. Uiteindelijk ligt de beslissing voor de inrichting van de beveiliging altijd bij jou. 

Heb jij een beveiligingsvraag?

Wil jij ook beveiligingsadvies op maat? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij je langs.

Neem contact op

Bekijk onze producten

BauWatch GreenLight
BauWatch GreenLight

Optimale beveiliging door effectieve cameradetectie BauWatch GreenLight

BauWatch CheckPoint
BauWatch CheckPoint

Arbeidskrachten registreren is een fluitje van een cent BauWatch CheckPoint

BauWatch Thermal
BauWatch Thermal

Jouw XXL-bouwterrein verdient XXL-beveiliging BauWatch Thermal

Lees ook