alt

BauWatch en Luminoxx zetten samenwerking door

Over BauWatch Nieuws 21-02-2022

Luminoxx is al sinds jaren een betrouwbare partner voor de productie van de producten van BauWatch. Op 10 februari hebben Luminoxx en BauWatch een overeenkomst ondertekend om deze samenwerking ook de komende jaren weer door te zetten.

Vanuit BauWatch, voorzien we als specialist in tijdelijke beveiliging en toegangscontrole de komende jaren een enorme expansie in de Benelux, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Polen. In het realiseren van deze expansie is er een grote behoefte aan cameramasten voor de registratie van de te beveiligen locaties. Beide partijen zijn daarom erg blij met de continuering van de samenwerking. De eerste masten voor de Franse markt zijn formeel overdragen door Frederik Nienhuis, eigenaar van Luminoxx aan Jorn van Strien, Supply Chain Manager en Wietze Plantinga, Senior Inkoper.

geen speakers bauwatchmasten
Over Luminoxx

Luminoxx is een technisch productontwikkelaar dat ideeën en ontwerpen vertaalt naar creatieve, efficiënte en kwalitatief hoogstaande technische oplossingen. Zij ontwerpen en produceren het product met gebruik van diverse materialen waarbij kwaliteit bovenaan staat. Meer informatie is te vinden via: http://www.luminoxx.com/

Relevante producten

BauWatch GreenLight
BauWatch GreenLight

Optimale beveiliging door effectieve cameradetectie BauWatch GreenLight

BauWatch Solar
BauWatch Solar

Geen stroom en tóch 24/7 camerabewaking op je bouwplaats BauWatch Solar

BauWatch Omni
BauWatch Omni

Voor bouwers die niet willen wachten, maar bouwen BauWatch Omni

Lees ook

Hoe werkt tijdelijke beveiliging?
Tijdelijke beveiliging
Vraag het de beveiligingsexpert
Hoe werkt tijdelijke beveiliging?

Hoe werkt tijdelijke beveiliging?