alt

BouWatch en Luminoxx zetten samenwerking door

Over BouWatch Nieuws 21-02-2022

Luminoxx is al sinds jaren een betrouwbare partner voor de productie van de producten van BouWatch. Op 10 februari hebben Luminoxx en BouWatch een overeenkomst ondertekend om deze samenwerking ook de komende jaren weer door te zetten.

Vanuit BouWatch, voorzien we als specialist in tijdelijke beveiliging en toegangscontrole de komende jaren een enorme expansie in de Benelux, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Polen. In het realiseren van deze expansie is er een grote behoefte aan cameramasten voor de registratie van de te beveiligen locaties. Beide partijen zijn daarom erg blij met de continuering van de samenwerking. De eerste masten voor de Franse markt zijn formeel overdragen door Frederik Nienhuis, eigenaar van Luminoxx aan Jorn van Strien, Supply Chain Manager en Wietze Plantinga, Senior Inkoper.

Over Luminoxx

Luminoxx is een technisch productontwikkelaar dat ideeën en ontwerpen vertaalt naar creatieve, efficiënte en kwalitatief hoogstaande technische oplossingen. Zij ontwerpen en produceren het product met gebruik van diverse materialen waarbij kwaliteit bovenaan staat. Meer informatie is te vinden via: http://www.luminoxx.com/

Relevante producten

BouWatch GreenLight
BouWatch GreenLight

Optimale beveiliging door effectieve cameradetectie BouWatch GreenLight

BouWatch Solar
BouWatch Solar

Geen stroom en tóch 24/7 camerabewaking op je bouwplaats BouWatch Solar

BouWatch Omni
BouWatch Omni

Voor bouwers die niet willen wachten, maar bouwen BouWatch Omni

Lees ook

Hoe werkt tijdelijke beveiliging?
Tijdelijke beveiliging
Vraag het de beveiligingsexpert
Hoe werkt tijdelijke beveiliging?

Hoe werkt tijdelijke beveiliging?