alt

Beveiligen tijdens de bouw van nieuwbouw project Kloostervelden in Etten-Leur

Tijdelijke beveiliging Projecten uitgelicht 24-03-2022

Comfortabel wonen, nĂş en voor de toekomstige generaties. Dat is wat Kloostervelden beschrijft. Een wijk met een uniek karakter in een parkachtige omgeving dat bestaat uit een gevarieerd woonaanbod. Uitgevoerd met duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen Ă©n duurzame warmteopwekking door warmtepompen.

Het project dat beveiligd moet worden

Kloostervelden wordt gerealiseerd op de uitgestrekte locatie van een voormalig houtproductiebos, op zo’n 700 meter afstand van het Winkelhart Etten-Leur. Met in totaal 142 woningen, verdeeld over rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en (koop en huur) appartementen. De kwaliteit van dit plan laat zich zien in hoogwaardige architectuur, zorgvuldig ontworpen buitenruimtes en veel groen. Bestaande landschappelijke structuren worden zoveel mogelijk en met respect voor historische elementen, in de nieuwe stedenbouwkundige opzet geïntegreerd.

Onze oplossingen

Voor Maas-Jacobs, het bouwbedrijf achter dit project, mogen wij de komende ca. 1,5 jaar de volledige bouwplaatsbeveiliging verzorgen. De afgelopen 6 jaar deden wij dit al voor diverse andere projecten van hen. Vanwege de fijne en soepele samenwerking, kozen zij dit keer opnieuw voor ons. We zijn erg blij met het vertrouwen en de kans om hen wederom te ondersteunen.

Wij beveiligen een drietal ketenparken inclusief alle materiaalopslag. Daarnaast realiseren we een semipermanent camerasysteem met in totaal 20 camera’s. Voor dit project is er gekozen voor een combinatie van standaard camera’s en warmtebeeld camera’s. Volledig op maat afgestemd voor het beveiligen van drie bouwvelden. De beelden van alle camera’s kan het uitvoeringsteam vervolgens ter plaatse bekijken in de keet. Onlangs is Maas-Jacobs gestart met bouwen van de 1e fase. Vanaf eind februari is ons camerasysteem geplaatst en operationeel voor de beveiliging van dit mooie project.

Heb je een vergelijkbaar project of wil je meer weten over tijdelijke beveiliging, veiligheid of compliance? Neem contact met ons op voor advies op maat of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Bekijk ook onze producten

BauWatch GreenLight
BauWatch GreenLight

Optimale beveiliging door effectieve cameradetectie BauWatch GreenLight

BauWatch Thermal
BauWatch Thermal

Jouw XXL-bouwterrein verdient XXL-beveiliging BauWatch Thermal

BauWatch Live
BauWatch Live

Altijd en overal toegang tot de camerabeelden op jouw bouwplaats BauWatch Live