Snel schakelen naar een goed beveiligd project

 

toggle uit Schakel gedoe uit

toggle in Schakel BouWatch in

alt

Schakel vertraging uit
Schakel BouWatch in

Gestolen goederen zijn niet altijd direct weer leverbaar. Dat zorgt voor vertraging op jouw project. Onze beveiligingsoplossingen schakelen vertraging direct uit. Vandaag bij ons besteld is morgen beveiligd.

alt

Schakel diefstal uit
Schakel BouWatch in

Inbraken op bouwplaatsen nemen fors toe. Voorkom dat er ongenodigde gasten komen op jouw terrein. Onze bewakingsbeelden worden 24/7 in de gaten gehouden door onze eigen meldkamer.

alt

Schakel vandalisme uit
Schakel BouWatch in

Niets is zo vervelend als onverwachte kosten als gevolg van vandalisme. Onze specialisten staan voor je klaar met een goed uitgedacht beveiligingsplan op maat.

alt

Schakel administratieve rompslomp uit
Schakel BouWatch in

Voortgang van je project borgen is een hele klus! Je wilt geen administratie doen maar lekker bouwen! Wij nemen jou al het werk uit handen.

Snel schakelservice

Getrainde professionals geven je wat nodig is! Beveiligingstechnologie draait niet alleen om middelen, maar ook om mensen. Om specialisten die jouw branche kennen, naar je luisteren en je adviseren. Het is deze samenwerking van toegewijde vakmensen die ervoor zorgt, dat je je kunt richten op de zaken die de voortgang van jouw project veiligstellen.

Binnen 24 uur beveiligd
Papierwerk in één keer op orde
Geen valse meldingen
Meldkamer 24 uur bereikbaar
Jouw project 24/7 bewaakt

Wij geven jou graag kosteloos advies. Neem contact op!