alt

PROJECTEN uitgelicht

Renovatie Maastunnel

Beveiliging, veiligheid en compliance

Dit moest er beveiligd worden

Dagelijks rijden er 75.000 motorvoertuigen door de Maastunnel, wat het rijksmonument tot een belangrijke schakel in het Rotterdamse wegennet maakt. Het beton van de inmiddels ruim 70-jarige Maastunnel is aangetast en daarom wordt de tunnel de komende jaren flink gerenoveerd. Behalve betonherstel zal er ook groot technisch onderhoud aan de tunneltechnische installaties plaatsvinden en wordt de bedieningscentrale vernieuwd. Naar verwachting wordt de grootschalige renovatie in de zomer van 2019 afgerond.

Onze oplossingen

Wij verzorgde tijdens dit gehele project de beveiliging van het bouwterrein, de toegangscontrole met behulp van Bouwplaats Check-in en de BouWatch Safety Check-in voor alle werknemers die werkzaam zijn op de bouwplaats. Website met updates en nieuws over de renovatie van de Maastunnel: www.maastunnel.nl.

Meer weten over deze oplossingen?

Bel ons

VOORDELEN

Ongestoord bouwen

Gebruikte producten voor dit project

Bouwplaats check-in
Bouwplaats check-in

Compliant zijn was nog nooit zo makkelijk! Bouwplaats check-in

BouWatch Safety check-in
BouWatch Safety check-in

Jouw arbeidskrachten gaan goed voorbereid de bouwplaats op BouWatch Safety check-in