alt

PROJECTEN uitgelicht

De Walrus in Amsterdam

Beveiliging, veiligheid en compliance

Dit moest er beveiligd worden

In Amsterdam werd er hard gewerkt aan de renovatie van kantoorgebouw De Walvis gelegen aan de Grote Bickerstraat. In opdracht van Dura Vermeer leverde wij een uitgebreid pakket aan systemen en diensten.

Onze oplossingen

Op het project De Walvis verzorgde wij de volgende systemen en diensten:

  • Camerabewaking: middels een virtuele buitenschil wordt het gehele terrein bewaakt;
  • Keetbeveiliging: waardevolle materialen worden beveiligd met een alarmsysteem, gekoppeld aan de meldkamer en opvolgingsdienst;
  • Bouwplaats Check-in: alle medewerkers op het project zijn geregistreerd. Zo is Dura Vermeer compliant aan o.a. de WKA, WAV en WIA;
  • BouWatch Ilips: logistiek en transport moeten efficiënt gepland worden. Met name omdat de Walvis aan de Grote Bickerstraat een eenrichtingsweg is en er door de opdrachtgever een BREEAM certificaat wordt gevraagd. Het project maakt gebruik van de ‘emissie-module’ van Ilips. Hiermee wordt de CO2-uitstoot van het project berekend en inzichtelijk gemaakt.

Al met al een breed scala aan oplossingen voor al uw vraagstukken. “Alles loopt gesmeerd! Opmerkingen worden snel opgepakt en er wordt goed meegedacht” aldus bouwplaatsmanager de heer Kok.

Meer weten over deze oplossingen?

Bel ons

VOORDELEN

Ongestoord bouwen

Gebruikte producten voor dit project

Bouwplaats check-in
Bouwplaats check-in

Compliant zijn was nog nooit zo makkelijk! Bouwplaats check-in

BouWatch Ilips
BouWatch Ilips

Het integrale logistiek informatie- en plansysteem voor de bouw! BouWatch Ilips